hosting
Vilken lösning passar er?

Även den bästa mjukvaran är i sista hand beroende av rätt webbhotell - och hårdvarulösning. Det måste finnas tillräcklig kapacitet för att köra programmet, annars kommer du inte få önskat resultat.

Egen server eller Techotel hosting? 
Alla anläggningar som använder sig av Picasso kan antingen ha programmet installerat lokalt på sin egen server eller ha det på vår molnlösning i Danmark.

Egen server
Om ni har en egen server och vill köra Picasso lokalt går det alldeles utmärkt. Ni är då själva ansvarig för hårdvaran, backuper osv. Se till att servern klarar av våra krav för vad som krävs för att kunna köra Picasso. Hör gärna av dig till oss för mer information.  
hosting hos techotel
Den underhållsfria och bekymmersfria lösningen.
 
Den senaste utrustningen
Vi på Techotel byter regelbundet och ofta ut vår hårdvara så vi har den senaste utrustningen och ett väl uppdaterat virusskydd.

Ett team av experter
Vår hårdvaruavdelning består av personer som är utbildade och erfarna inom systemadministration. Därför kan de snabbt identifiera eventuella fel och förutse ytterligare behov i vår hostingmiljö.

Den bästa säkerheten
Techotels serverpark har en uppetid på 99%. Vi en extra serverpark som står och bara väntar på att kliva in om det behövs, likaså ett fullt fallback system om strömmen skulle gå eller annat oförutsätt skulle hända. Skulle något trots allt detta gå fel så har vi självklart säkerhetskopior på allt om det skulle behövas.

Hör av dig till oss för mer information eller offert!
Den här e-postadressen skyddas mot spambots. Du måste tillåta JavaScript för att se den.